CONSTANTA, ROMÂNIA

RAFFSTONE GOLD

Depozit de piatra naturala. Peste 1.000 de modele de piatra naturala decorativa de cea mai buna calitate.

close up on granite sample in store as background

Servicii

Tile works the tile polishing disk with diamond spraying for the angle grinder

Prelucrare

Oferim servicii de taiere, prelucrare, fasonare (prelucrarea cantului) si montaj. In atelierul nostru de producție se execută debitări profesionale, cu ajutorul utilajelor care folosesc pentru tăiere automata: discuri si jet de apă.

Tipuri de Prelucrare

Tipuri de Prelucrare

Pentru suprafețe cum sunt: blaturile, glafurile sau treptele, se efectuează o debitare sub un anumit unghi pe toată lungimea muchiei. (Vezi poza pentru tipuri de cant).

Open Concept Farm House Living Space

Consultanta

Toate proiectele incep cu analiza mediului structural si alegerea materialelor – fiind primii pasi in realizarea unei atingeri de calitate cu un rezultat placut ochilor si a unui design elegant si de lux.

 

Luxul la îndemana oricui

Rafinament

Rafinament

Rafinamentul, eleganta, stilul, designul si personalitatea fiecarei lucrari va este prezentata prin imbinarea cunostinteleor si a experientei acumulate in timp.

Luxul

Luxul

Viziunea de proiectare este diferita fata de alte companii cu specific asemanator, noi: va consultam in privinta designului,  initiem propuneri prin solutii tehnologice de ultima generatie cu proiecte complexe, rafinate si unice.

CONSTANTA, ROMÂNIA

RAFFSTONE GOLD

Aventura noastrā pe parte de consultantā începe prin alegerea proiectului împreuna cu dumneavoastrā tinând cont de specificatii.

Magazin\Depozit

Marmurā

Marmurā

Marmura este o roca metamorfica non-lamelara compusa din minerale carbonate recristalizate, cel mai frecvent calcit sau dolomita. Marmura este utilizată frecvent pentru sculptura și ca material de construcție.

Granit

Granit

Granitul este o rocă magmatică masivă, cu granulație grosolană (cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri), formată la adâncimi mari, conținând în principal cuarț, feldspat sau minerale de culoare închisă precum mica.

Travertin

Travertin

Travertinul este o rocă sedimentară poroasă de calcar, alcătuită din calcit, calcit slab magnezian și aragonit, care are o culoare gălbuie până la brună.

RAFFSTONE GOLD

LUXUL LA ÎNDEMANA ORICUI